De 10 geboden van de WST competitiezwemmer

WST wil al haar leden binnen hun persoonlijke mogelijkheden zo goed mogelijk laten zwemmen. Enthousiasme, ontspanning en plezier zijn daarbij voor de club het belangrijkst. Door ontwikkeling van zowel het sportieve vermogen als het clubgevoel streven wij ernaar dat WST een club is om trots op te zijn.

Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij de goede samenwerking tussen de club, trainers, zwemmers en ouders bevorderen via een gedragscode. Een gedragscode gaat over hoe wij met elkaar willen omgaan binnen de club en wat er moet gebeuren als we die gedragscode negeren. WST zal daarom een huishoudelijk reglement opstellen waarin staat wat wij verwachten van iedereen, zowel van het bestuur als van de trainers, zwemmers, ouders en vrijwilligers. Iedereen die deel wil uitmaken van onze club zal deze gedragscode aanvaarden.

Van de zwemmers die deel uitmaken van de competitiegroep verwacht WST dat zij zich houden aan een aantal specifieke regels. We zetten deze regels hier op een rijtje. Op die manier geven wij vooral de richting aan van wat wij van de zwemmers verwachten tijdens de trainingen. Alleen op die manier krijgen onze gemotiveerde zwemmers ook echt de kans om bij te leren, te groeien in de zwemsport en tegelijk plezier te behouden. 

Hieronder kan u de 10 geboden van de WST competitiezwemmer terugvinden.

Downloads: 
Pagina delen: