Wedstrijdzwemmen (vanaf 9 jaar)

Doelgroep

Na het doorlopen van de splashgroepen en Fun kan je kiezen voor wedstrijdzwemmen. Deze overstap gebeurt in samenspraak met onze trainers. 

Wil je wedstrijdzwemmen en ben je nieuw in de club, dan kan je komen testzwemmen. Hiervoor stuur je best een e-mail naar westerloswimmingteam@gmail.com

In deze groep krijgen alle zwemmers een wedstrijdvergunning. Hiervoor is een doktersattest nodig. Deze kan u afprinten onderaan deze pagina ( bij de downloads )

In ons opstartjaar zal er reeds aan een aantal wedstijden deelgenomen worden in samenspraak met onze trainers.  

Onder deskundige leiding van onze hoofdtrainer Wouter Van Eester (Trainer A) en onze andere gemotiveerde trainers trachten we het Westerlo Swimming Team ook op het wedstrijdniveau op de landkaart te krijgen.

Doel

De zwemclub wenst een algemeen kwalitatief aanbod te brengen van jong tot oud, van eendje tot master. Gediplomeerde en gedreven trainers zetten zich in om alle leden optimaal te begeleiden bij het behalen van hun vooropgestelde doelen. 

Groepen

In samenspraak met de trainers kan je toegang krijgen tot de volgende groepen:

  • Future B
  • Future A

Bij verantwoord medisch sporten hoort voor elke training een 10 minuten droogtraining met onder andere stabilisatie-oefeningen en stretching. Aan de zwemmers wordt gevraagd hiervoor tijdig aanwezig te zijn in het zwembad. 

Vereiste documenten

  • Doktersattest
  • Overgangsformulier (indien men van andere club komt) ( af te printen bij de downloads onderaan deze pagina )

Uitslagen

De uitslagen van onze gezwommen wedstrijden kan je hier vinden : Uitslagen

Clubrecords

Onze clubrecords vind je hier : Clubrecords

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 280€ per kalenderjaar, te storten met vermelding van naam, familienaam, groep en ' Lidgeld 2017 ' op IBAN BE33 1430 9079 6246 BIC GEBABEBB.

WST bepaalt het maximaal te betalen lidgeld voor één gezin op 500€. Je mutualiteit zorgt mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld

Verantwoordelijke

Stijn Verbiest
westerloswimmingteam@gmail.com

Pagina delen: