Baby- Peuter- en Kleuter zwemmen

Doel

Is uw kindje tussen de 5 maanden en 4 jaar ? Dan kunnen jullie samen komen kennis maken met de watergewenning. Hierbij leert jouw kindje de spelvreugde in het water te ontdekken, sociale contacten te leggen, spontaan leren omgaan met het drijfvermogen en de diverse bewegingsvormen in het water.

Hoe gaan we te werk?

Samen met mama of papa en de andere kinderen worden leuke spelletjes en oefeningen gedaan, alles onder deskundige begeleiding. Spelen met kleurrijk materiaal, drijven op buik en rug, leren onder water gaan, bewegen op muziek,... dit is niet alleen plezierig maar heeft ook een gunstige invloed op de ademhaling, de bloedsomloop, de eetlust, het slaappatroon en het verbetert de algemene motoriek van uw kind. Bovendien versterkt het de band tussen ouder en kind en helpt het watervrees te voorkomen of te overwinnen.

Praktisch

11 lessen Een les duurt 30 minuten. Elk kindje komt met 1 vaste begeleider (mama of papa) omgekleed in het zwembad. Het is verplicht om een zwempamper aan te doen bij uw kindje. Indien de lessenreeks volzet is, komt u op onze wachtlijst terecht. Het lesgeld is bij de eerste les contant te betalen aan de lesgever.

Lidgeld

Het lesgeld bedraagt 85 € per 11 lessen ( Dit bedrag dekt de lessen alsook de verzekering voor zowel het kind als de vaste begeleider).  Je mutualiteit zorgt mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Verantwoordelijke

Meeus Petra
meeuspetra@hotmail.com
Pagina delen: